Αγαπητοί συναπόφοιτοι και φίλοι,

 

Το πανεπιστήμιο μας The London School of Economics and Political Science – LSE ξεκινάει μια νεα ενδιαφέρουσα δράση σε παγκόσμιο επίπεδο τα “Welcome to the City” events για να καλοσωρίσουμε τους νέους απόφοιτους της χρονιάς 2023 στις κοινότητες των αποφοίτων μας.

Στην Ελλάδα αποφασίσαμε αυτή η τόσο ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του πανεπιστημίου μας να υλοποιηθεί ως ενα careers and networking event ώστε να δώσουμε ώθηση στους νέους συναπόφοιτους μας να βρουν τη θέση εργασίας που ονειρεύονται, αλλά να βοηθήσουμε και όσους ήδη εργάζονται ανεξαρτήτου ηλικίας να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες τους και να εξελίξουν ακόμα περισσότερο την καριέρα τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιαίτερα αξιόλογους ομιλητές μας που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας και θα είναι μαζί μας στις 24/10/2023 στις 19.00 στο British Council, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 17. Την Athina Polina Dova Co-Founder, Owiwi , τον @Konstantinos Kintzios Deputy Director, @ReGeneration και τη συναπόφοιτη Alexia Robertson, Group Benefits & Wellbeing Lead, Coca Cola HBC.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο για τους νέους απόφοιτους της τάξης του 2023 αλλά κα ευρύτερα για όποιον απόφοιτο αλλά και φίλο θα ενδιαφερόταν να την παρακολουθήσει με σκοπό την εύρεση εργασίας ή την καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων και εξέλιξη της επαγγελματικής του καριέρας!

Ευχαριστούμε θερμά το British Council για τη διαχρονική υποστήριξη του και την ευγενική φιλοξενία!

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων LSE