Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων LSE συνδιοργανώνει με το LSESU Hellenic Society την εκδήλωση με τίτλο “Careers in Startups and Entrepreneurship” την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου στις 18.00 ώρα Αγγλίας στο Alumni Theatre, Cheng Kin Ku Building, LSE.

Ευχαριστούμε θερμά τους διακεκριμένους ομιλητές μας που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και θα μιλήσουν στην εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στα Αγγλικά!

Chris Gasteratos, Angel Investor
Dimitris Maroulis, Co-Founder & Partner at Genesis Ventures
Pavlos Pavlakis, Principal at VentureFriends VC
Theodore N. Sotiriou, Chief Product Officer at MishiPay
Alexandros Stavrou, VP Finance at eMed
Moderated by Yannis Katsarakis, Managing Partner at Venta Projects, business and
financial advisor to companies and entrepreneurs.

Είναι η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας στο Λονδίνο μετά από πολλά χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό καθώς δίνουμε τη δυνατότητα και σε συναποφοίτους μας που ζουν στο Λονδίνο να παρακολουθήσουν δια ζώσης εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Φυσικά όσοι συναπόφοιτοι και φίλοι ζείτε στην Αθήνα αλλά θα βρίσκεστε εκείνες τις μέρες στο Λονδίνο για δουλειά η διακοπές, φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε και εσείς την εκδήλωση.
Παράλληλα διερευνούμε και την τεχνική δυνατότητα να μεταδοθεί η εκδήλωση και με live steaming ώστε να την παρακολουθήσουν και οι συναπόφοιτοι απο την Ελλάδα και θα επανέλθουμε άμεσα σχετικά.


Να είστε όλοι καλά!

Με εκτίμηση,

Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων LSE