Αθήνα, 11 Νοεμβρίου2022

Αγαπητοί Συναπόφοιτοι / αγαπητά Μέλη του Συλλόγου,

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την Γενική Συνέλευση Απολογισμού και τις Εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 σας περιμένουμε στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος» του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), επί της οδού  Αμερικής 8, Αθήνα, (2ος όροφος).

Για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας την ημέρα των εκλογών, σας προτείνουμε να έχετε προχωρήσει σε τακτοποίηση της συνδρομής σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, ώστε στην είσοδο να επιδείξετε μόνο το αποδεικτικό τραπέζης.

• ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ έχουν τα Τακτικά Μέλη τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα για το τρέχον έτος (2022) κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Πληρωμές καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, πλην αυτών που θέτουν υποψηφιότητα. Κανένα Μέλος δεν οφείλει συνδρομή για το έτος αποφοίτησής του.

Ειδικά για τους συναπόφοιτους που επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά στο Σύλλογο σημειώνεται ότι θα πρέπει να έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά έγγραφη αίτηση στο info@lse-alumni.gr και να έχουν καταβάλει την ετήσια εισφορά το αργότερο μέχρι σήμερα Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν στις εκλογές.

Η εγγραφή στο Σύλλογο είναι ετήσια και γίνεται με κατάθεση της συνδρομής ύψους 30€ στην Τράπεζα Πειραιώς.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science Τράπεζα Πειραιώς
Account number: 5011 – 071496 – 929
IBAN: GR2201720110005011071496929
SWIFT – BIC: PIRBGRAA
Κατά την διενέργεια της τραπεζικής συναλλαγής, είναι απαραίτητο να καταγραφεί στην αιτιολογία το όνομα του καταθέτη.

Θα ακολουθήσει cocktail.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος
και τα Μέλη του Δ.Σ.του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων
London School of Economics and Political Science

Δείτε εδώ την λίστα με τους Υποψηφίους

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα Ημερήσιας Διάταξης