Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων LSE διοργανώνει στα πλαίσια του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης την εκδήλωση με θέμα: Κινηματογραφική Παραγωγή στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές. Το Σάββατο 09 Μαρτίου στη 13.00 στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος, Αποθήκη Α, Προβλήτα 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Η Ελλάδα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να προσεκλύσει εκατοντάδες σημαντικές κινηματογραφικές παραγωγές που αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ επένδυσης το χρόνο. Για τις προκλήσεις και τις προοπτικές της κινηματογραφικής παραγωγής στην Ελλάδα θα μιλήσουν οι διακεκριμένοι ομιλητές:

Αθηνά Καρτάλου (Γενική Διευθύντρια του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου), Θάνος Λεοντάρης (Νομικός Σύμβουλος Οπτικοακουστικών Παραγωγών), Αμάντα Λιβανού (παραγωγός, ιδρύτρια της Neda Film) και Λευτέρης Χαρίτος (σκηνοθέτης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου). Την εκδήλωση συντονίζει ο Βασίλης Τερζόπουλος (Συντονιστής Ελληνικού Προγράμματος του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης). Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά.

Είναι η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό καθώς δίνουμε τη δυνατότητα και σε συναποφοίτους μας που δεν ζουν στην Αθήνα να παρακολουθήσουν δια ζώσης εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Φυσικά όσοι συναπόφοιτοι και φίλοι το επιθυμείτε, μπορείτε να ταξιδέψετε στη Θεσσαλονίκη εκείνο το Σαββατοκύριακο συνδυάζοντας ολιγοήμερες διακοπές με την δια ζώσης παρακολούθηση της εκδήλωσης μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Φεστιβαλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας Τάκης Κανελλόπουλος και για την άψογη συνεργασία ευρύτερα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο φετινό 26ο στη σειρά Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Να είστε όλοι καλά και σας περιμένουμε με χαρά στη Θεσσαλονίκη στις 09 Μαρτίου.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων LSE